Fairytale | Just Bossa

През 2021 година любовта към бразилската музика събра двама изпълнители от различни поколения – тромбониста Velislav Stoyanov и младия вокалист Петър Терзиев. Те потърсиха подкрепата на други двама млади музиканти: Димитър Благоев – китара и Даниеле Феббо – контрабас и избраха лаконичното име Just Bossa, за да изразят в чиста форма любовта си към бразилската боса-нова.
На 8 април, в бар Синтезис освен любимите класики на Антонио Карлос Жобим и Жоао Жилберто, квартетът ще ви представи и част от дебютния си албум „ПРИКАЗКА“, с музика на Йосиф Цанков, в нежни боса-нова аранжименти.

The event is held in accordance with the current order of the Ministry of Health.

For reservations: 0888607288

Събитийният календар на Сдружение Брас Асоциация се осъществява с подкрепата Национален фонд „Култура“.

Brazz Association is conceptual unification of brass musicians, created in 2008 by trumpet player Mihail Yossifov and trombone player Velislav Stoyanov, the most active contemporary musicians in Bulgaria.

Брас Асоциация е сдружение с идеална цел, което работи активно по проекти, дейности и инициативи за популяризиране на българската музика и в частност – на духовата музика, и за създаване на възможности за реализация на професионалните и творческите умения на български музиканти. Тук са събрани музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика.

Членовете на Брас Асоциация са духови музиканти, които участват в музикални проекти от различни жанрове – джаз, фънк, латино, етно, и създават модерния облик на музикалната сцена в България.

📍 Bar Synthesis – бул.Васил Левски 57, до Попа
📆 8 април
⏰ 20:00

Етикети: , , ,

Date

08 Apr 2022
Expired!

Time

8:00 pm - 11:00 pm

Cost

15 BGN

Още за събитието

Повече информация

Location

Bar Synthesis
57, Vasil Levski Blvd., Sofia

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
DETAILS