A Single FUNK night ➤ T.E.F.T.

На 9 февруари продължаваме с FUNK вълната 😎

The essential FUNK trombone @ Singles

Заредили сме се с много енергия, подготвили сме нови неща, поизлъскали сме старите и се събираме в пълен състав 🤟

При желание и достатъчно участници ще се пуснем и на FUNK SESSION във втората част, като за участниците в сешъна входът е свободен 😏

Продължаваме с FUNK вълната 😎

Абееее, просто елате 😉

Be there, or be square!

За резервации: 0876735882 или лично съобщение до страницата на бара.

Събитийният календар на Сдружение Брас Асоциация се осъществява с подкрепата на Национален Фонд „Култура“.

SINGLES Social Club се намира в НДК /вход А4/

Българската Брас Асоциация е идейна структура, създадена през 2008 година от тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов – едни от най-активните съвременни музиканти в България.

Брас Асоциация е сдружение с идеална цел, което работи активно по проекти, дейности и инициативи за популяризиране на българската музика и в частност – на духовата музика, и за създаване на  възможности за реализация на професионалните и творческите умения на български музиканти. Тук са събрани музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика.Членовете на Брас Асоциация са духови музиканти, които участват в музикални проекти от различни жанрове – джаз, фънк, латино, етно, и създават модерния облик на музикалната сцена в България.

Най – новото попълнение в голямото брас семейство се нарича ★ The essential FUNK trombone

В името на бандата се крие и музикалната концепция, която следват членовете ѝ.“ESSENTIAL” означава основен, съществен. В тази програма се разглеждат основите на фънк музиката и пресъздаването и в най-чист инструментален вариант. Вокалните партии са силно ограничени и представляват по-скоро напеви и подвиквания. Силни индивидуалисти, с различни творчески търсения, членовете на групата се обединяват от любовта си към класическия фънк, с неговата отворена импровизационна форма и ни показват как трябва да звучи той – синкопирани ритми, плътен бас, остра като бръснач китара, ритъм с леко ориенталски привкус и арогантен тромбон. За още повече разкош, вече и саксофон.

За времето на създаването си групата успя да покори сцените на КАПАНА фест и WRONG феста, плени милиони китайски сърца в рамките на 13-ия Международен фестивал на младежките изкуства в Пекин и на Деветото издание на Qintai Music Festival, а също така натрупа зловещо количество авторски репертоар, който съвсем логично намери реализация в първия им авторски албум, чиято промоция беше в началото на месец май 2021. Година по-късно бандата зарадва феновете си с втори албум MAKE IT RIGHT, DO IT NICE.

Състав:
▲ Велислав Стоянов – тромбон
▲ Иван Йорданов – саксофон
▲ Александър Васев – кийборд
▲ Димитър Благоев – китара
▲ Даниеле Феббо – бас китара
▲ Виктор Викторов – ударни

Дата

09 фев. 2023
Expired!

Начален час

8:30 pm - 11:00 pm

Цена

15.00лв.

Още за събитието

Повече информация

Локация

Singles
Бул. България 1, НДК, вход А4 (дясно)

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
Повече информация