Джаз в Синтезис ツ

Традициите повеляват – сряда е време за джаз 😊

Начело на вечеринката застават Вили Стоянов и Марти Ташев, с вярната подкрепа на Митко Благоев, Митко Шанов и Николай Данев 🎶

Ако бъдат помолени да опишат звученето на любимия тромбон на Вили Стоянов, повечето, които го познават, най-вероятно ще използват думите „мощен”, „силен”, „арогантен”, „експлозивен”, „чудовищен”. И това няма да е лъжа, защото Вили има доста характерен стил на свирене, който трудно може да остане незабелязан.
С настоящата програма, Вили иска да ви покаже другата страна на неговия тромбон – нежната и романтична, приемайки предизвикателството да покаже тромбона, като солиращ инструмент.

В програмата са избрани произведения на Дюк Елингтън, Слайд Хемптън, Чарли Паркър, Телониъс Мънк и други, с които Вили разхожда слушателите по улиците на Ню Орлиънс и им показва как е звучал джазът през 30-те и 40-те години на миналия век. А с жизнерадостния си характер, Вили успява да пресъздаде освен енергията на Ню Орлиънс, с типичното рагтайм и диксиленд звучене, но също така и любовта между джаза, регето, фънка, хип-хопа и увлича по много заразителен начин публиката.

Поради традиционния за този период на годината умерено ограничителен режим е препоръчително да направите предварителна резервация, на телефон: 0888607288

Събитийният календар на Сдружение Брас Асоциация се осъществява с подкрепата Национален фонд „Култура“.

Снимката е дело на Don Floyd.

📍 Бар Синтезис – бул.Васил Левски 57, до Попа
📆 Всяка сряда
⏰ 20:00ч
🎫 10 лв

Българска Брас Асоциация е създадена през 2011 г. като сдружение с идеална цел от Михаил Йосифов и Велислав Стоянов и работи активно по проекти за популяризиране на българската духова музика. Членовете й са музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика в цялото и многообразие от жанрове джаз, фънк, латино, етно, суинг и др.

Дата

13 окт. 2021
Expired!

Начален час

8:00 pm - 8:00 pm

Цена

10.00лв.

Още за събитието

Повече информация

Локация

Бар Синтезис
бул. Васил Левски 57, София

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
Повече информация