Fairytale | Just Bossa

През 2021 година любовта към бразилската музика събра двама изпълнители от различни поколения – тромбониста Велислав Стоянов и младия вокалист Петър Терзиев. Те потърсиха подкрепата на други двама млади музиканти: Димитър Благоев – китара и Даниеле Феббо – контрабас и избраха лаконичното име Just Bossa, за да изразят в чиста форма любовта си към бразилската боса-нова.
На 8 април, в бар Синтезис освен любимите класики на Антонио Карлос Жобим и Жоао Жилберто, квартетът ще ви представи и част от дебютния си албум „ПРИКАЗКА“, с музика на Йосиф Цанков, в нежни боса-нова аранжименти.

Събитието се провежда съобразно текущата заповед на МЗ.

Телефон за резервации: 0888607288

Събитийният календар на Сдружение Брас Асоциация се осъществява с подкрепата Национален фонд „Култура“.

Българската Брас Асоциация е идейна структура, създадена през 2008 година от тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов – едни от най-активните съвременни музиканти в България.

Брас Асоциация е сдружение с идеална цел, което работи активно по проекти, дейности и инициативи за популяризиране на българската музика и в частност – на духовата музика, и за създаване на възможности за реализация на професионалните и творческите умения на български музиканти. Тук са събрани музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика.

Членовете на Брас Асоциация са духови музиканти, които участват в музикални проекти от различни жанрове – джаз, фънк, латино, етно, и създават модерния облик на музикалната сцена в България.

📍 Бар Синтезис – бул.Васил Левски 57, до Попа
📆 8 април
⏰ 20:00ч

Етикети: , , ,

Дата

08 апр. 2022
Expired!

Начален час

8:00 pm - 11:00 pm

Цена

15.00лв.

Още за събитието

Повече информация

Локация

Бар Синтезис
бул. Васил Левски 57, София

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
Повече информация