КЕФ МИ Е ТАКА – Промоция на албум

✹Дългоочакваният втори албум на най-щурия духов оркестър е вече факт✹

След дебютния албум на бандата от 2014 година – Blow Your BrainZZ Out, който се открояваше с доста по-електронно звучене, новата компилация ви показва как трябва да звучи истинският духов оркестър, който се е зародил у нас още в годините след Освобождението.
Докато 11-мата брас хулигани умело ви разхождат из делтата на Мисисипи и улиците на Безгрижния град, където от всяко ъгълче на нагорещения паваж звучат брас бендове и безвремие – с потен саунд и позитивен груув, така и небрежно ви изпращат по северните склонове на Родопи, в живописната Белащица, под натежалата асма.
В албума майсторски се преплитат авторски композиции на Вили Стоянов и на Митко Льолев, които носят топлината, мохабета и взаимното удоволствие от музиката, които членовете на бандата споделят.

✹KEFF MI E TAKA✹ е неговото име и показва колко е лесно, да се живее безгрижно.
Ударно, заедно и на живо бе записан и самият албум от Тодор Бакърджиев, Мартин Ташев, Мартин Бодуров – тромпети, Димитър Льолев и Иван Йорданов – саксофони, Вили Стоянов и Димитър Стоев – тромбони, Димитър Узунов – Майстора – туба, Даниеле Феббо – бас, Виктор Викторов и Николай Данев – барабани.

Специален гост на промоцията ще бъде Михаил Йосифов, който е единственият гост-композитор в албума с една разкошна „Съботна самба“.

➤ 29 юни 2021, вторник
➤ Kino Cabana / лятно кино НДК, пл. България 1/
➤ Отваряне: 19.00 ч. / Начало: 20.00 ч.
➤ Билети (Eventim.bg & Urbo): 15 лв. предварителна продажба/ 20 лв. на самата дата и място

Дата

29 юни 2021
Expired!

Начален час

8:00 pm - 10:00 pm

Цена

15.00лв.

Още за събитието

Купи билет

Локация

Лятно кино НДК - кино Кабана
бул. България 1

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
Купи билет