SOME NICE MELODIES… to share with friends… AGAIN

Емоцията от представянето на албума през октомври беше изключително силна, затова решихме да направим опит и да я изживеем отново.
С всички вас, които бяхте с нас в претъпкания клуб Singles, София.
Шанс и за останалите, които искаха, но не успяха да се присъединят ;)
★★★
Дата: 24 март
Врати: 19:30ч
Начало: 20:30ч
★★★
След 25 години активна работа в различни музикални формации в страната и чужбина, като изпълнител аранжор и композитор, неуморният тромбонист Вили Стоянов издава първия си авторски албум.
Освен като наследник на именития композитор Йосиф Цанков, Вили е познат на родната сцена с дейността си по възраждането на духовата музика в страната. Като съосновател на Българската Брас Асоциация той е идеолог на голяма част от музикалните проекти в портфолиото ѝ – BrazzViliDJ, The essential FUNK trombone, Old School Trombone, инициативата за възраждане музиката на Йосиф Цанков, в рамките, на която бяха реализирани 2 албума и 5 музикални програми – за джаз секстет, биг бендова, боса нова, камерен квартет тромбони и за камерен симфоничен оркестър, соло тромбон и джаз трио. Заедно с Мишо Йосифов са идеолози и двигатели на редица други музикални проекти.
Ведрият характер на Вили и социалната му натура, в едно с любовта към музикантите, с които гради творческата си кариера, както и липсата на всякаква претенция, логично водят и до името на новия албум – Some nice melodies, to share with friends.
★★★
Съмишленици в реализицията на авторските му идеи в албума са Милен Кукошаров, Мартин Ташев, Димитър Льолев, Борис Таслев и Атанас Попов, а специални гости в звукозаписите, на които Вили е посветил отделни солови пиеси са Михаил Йосифов, Димитър Карамфилов, Милица Гладнишка и Светослав Николов.
Без претенция за конкретна жанрова принадлежност, но с гаранция за виртуозни импровизации е албумът поверен в ръцете на едни от най-близките до Вили и доказали се като ярки представители на съвременната музикална сцена изпълнители.
★★★
Състав:
Мартин Ташев – тромпет
Димитър Льолев – саксофон
Вили Стоянов – тромбон
Милен Кукошаров – кийборд
Борис Таслев – контрабас
Атанас Попов – ударни
и гости в звукозаписите:
Михаил Йосифов – тромпет
Димитър Карамфилов – контрабас
Милица Гладнишка – вокал
Светослав Николов – в ролята на интервюиращ
★★★
Фестивалната промоция на албума се проведе в рамките на Международен музикален фестивал “Варненско лято”/ Varna Summer Music Fest и беше последвана от клубни промоции в клуб Singles, София, както и в BeeBop Cafe, Пловдив.
★★★
Звукозаписите на албума са реализирани с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.
★★★
Дата: 24 март
Врати: 19:30ч
Начало: 20:30ч
★★★
Клуб Singles се намира до вход А4, на НДК (бивш клуб Студио 5)
★★★
Билети на цена от 20 лв в предварителна продажба, а в деня на концерта, на врати цената ще е 30 лв.
★★★
Фотограф: Петър Димов – Българевеца

Дата

24 мар. 2023
Expired!

Начален час

7:30 pm - 11:00 pm

Цена

20.00лв.

Локация

Singles
Бул. България 1, НДК, вход А4 (дясно)

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg