T.E.F.T. @ BURGAS

3 април I Клуб „Модерен театър“ I 20:30

The essential FUNK trombone

Най-новото попълнение в голямата брас фамилия. Силни индивидуалисти, с различни творчески търсения, членовете на групата се обединяват от любовта си към класическия фънк, с неговата отворена импровизационна форма и ни показват как трябва да звучи той – синкопирани ритми, плътен бас, остра като бръснач китара, ритъм с леко ориенталски привкус и арогантен тромбон, a за още повече разкош, и нежен саксофон.
Веднага след излизането на първият им авторски албум, бандата ще гостува в Клуб „Модерен театър“, Бургас, за да даде силен старт на сезона!

Състав:

  • Велислав Стоянов – тромбон
  • Иван Йорданов – саксофон
  • Александър Васев – кийборд
  • Димитър Благоев – китара
  • Даниеле Феббо – бас китара
  • Виктор Викторов – ударни
Концертът е част от цикъла „Зимни джаз вечери“, реализиран от „Арт Мюзик Ателие с финансовата подкрепа на Министерство на културата.
  • За резервации: 0894898098 / 0889801120
  • Билети в предварителна продажба на цена от 10 лв, можете да закупите на касата на „Часовника“.
  • В деня на събитието, на място цената на билетите ще бъде 12 лв

📷 Евгени Димитров

Велислав Стоянов разказва за създаването на албума:

„The essential FUNK trombone е идея, която се върти в главата ми от много дълго време. Появява се, изчезва, после отново напомня за себе си, ангажиментите обаче не ми позволяват да и обърна нужното внимание, и така си отлетя едно сериозно количество време, но явно не и е бил момента. След това нещата се наредиха от само себе си…
На първа среща с пичовете вече имахме няколко авторски парчета, на всяка следваща някой от нас се появяваше с ново парче. Цареше обща творческа енергия и дух, каквито не съм усещал от адски много време. За броени седмици натрупахме авторски репертоар достатъчен за два албума. . Тук е моментът да благодаря за доверието на Михаил Йосифов, Ангел Заберски, Веселин Веселинов-Еко, Милен Кукошаров и Момчил Косев, които ни предоставиха техни авторски композиции 😂
За по-малко от месец успяхме да представим репертоара си в рамките на няколко СМЕЛИ фестивала – КАПАНА, Wrong Fest и в Menthol club.
Участвахме дистанционно в ДВА фестивала в КИТАЙ 😎 Авторската ни музика е звучала пред МИЛИОННА ПУБЛИКА 🥰
Благодаря ви, ГОСПОДА, за доверието, за енергията и за възможността да реализирам тази отдавнашна моя мечта ❤
Етикети: , ,

Дата

22 май 2021
Expired!

Начален час

8:00 pm - 11:00 pm

Цена

10.00лв.

Още за събитието

Повече информация

Локация

Клуб "Модерен Театър"
ул. Милин Камък 1, Бургас
Повече информация