Big Band Brazz Association

Биг Бенд Брас Асоциация е единтвеният частен биг бенд в страната, а 17-членния му състав представлява есенцията на джаз сцената.
От създаването си бендът е концертирал на сцената на НДК с „DE PHAZZ”, „Sofia Jazz Peak“, осъществил е концерт-запис за БНТ в НДК, изнася регулярни концерти на различни сцени в страната, чест гост е и на музикалните фестивали.
Вече доста години Биг Бенд Брас Асоциация работи активно за популяризиране на изкуството на биг бенда в България – както със самостоятелни инструментални концерти, така и със съвместни концерти с изпълнители с богати гласови възможности и харизматично сценично присъствие като Пати Остин, Хилда Казасян, Васил Петров, Орлин Павлов, Камелия Тодорова и др. Бендът реализира концертно турне в Италия с гост-диригент, изпълнявайки музиката на Бърнстейн и Дюк Елингтън. Биг бендът е имал съвместни концерти с американския тромбонист Джигс Уигам, както и с носителя на Грами Мишел Камило.
През април 2011 г. Ангел Заберски композира и аранжира 11 богати и пълнокръвни пиеси за биг бенд и заедно с Биг бенд Брас Асоциация записват своя първи албум “High voltage”.
През 2018 излиза втория албум на бенда – „Big Band in Action“.