A Single FUNK JAM ➤ T.E.F.T.

Фънк, густия и бели да си правите през новата 2023 година.
Ние ще положим основите на 12 януари, с фънк джемовете в Singles 🤟

Стилистиката е вече традиционната – стартираме с авторска музика за загрявка и продължаваме с фънк джем, пълна импровизация 🤟

Вход свободен за участниците в джема 🤟

#makeitrightdoitnice

For reservations: 0876735882 or a personal message to the bar page.

The event calendar of the Brass Association is implemented with the support of the National Culture Fund.

SINGLES Social Club се намира в НДК /вход А4/

Bulgarian Brazz Association is conceptual unification of brass musicians, created in 2008 by trumpet player Mihail Yossifov and trombone player Velislav Stoyanov, the most active contemporary musicians in Bulgaria.

Брас Асоциация е сдружение с идеална цел, което работи активно по проекти, дейности и инициативи за популяризиране на българската музика и в частност – на духовата музика, и за създаване на  възможности за реализация на професионалните и творческите умения на български музиканти. Тук са събрани музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика.Членовете на Брас Асоциация са духови музиканти, които участват в музикални проекти от различни жанрове – джаз, фънк, латино, етно, и създават модерния облик на музикалната сцена в България.

The newest addition to our big brass family The essential FUNK trombone

В името на бандата се крие и музикалната концепция, която следват членовете ѝ.“ESSENTIAL” означава основен, съществен. В тази програма се разглеждат основите на фънк музиката и пресъздаването и в най-чист инструментален вариант. Вокалните партии са силно ограничени и представляват по-скоро напеви и подвиквания. Силни индивидуалисти, с различни творчески търсения, членовете на групата се обединяват от любовта си към класическия фънк, с неговата отворена импровизационна форма и ни показват как трябва да звучи той – синкопирани ритми, плътен бас, остра като бръснач китара, ритъм с леко ориенталски привкус и арогантен тромбон. За още повече разкош, вече и саксофон.

За времето на създаването си групата успя да покори сцените на КАПАНА фест и WRONG феста, плени милиони китайски сърца в рамките на 13-ия Международен фестивал на младежките изкуства в Пекин и на Деветото издание на Qintai Music Festival, а също така натрупа зловещо количество авторски репертоар, който съвсем логично намери реализация в първия им авторски албум, чиято промоция беше в началото на месец май 2021. Година по-късно бандата зарадва феновете си с втори албум MAKE IT RIGHT, DO IT NICE.

Band members:
▲ Velislav Stoyanov - trombone
▲ Ivan Jordanov - saxophone
▲ Aleksander Vasev - keyboard
▲ Dimitar Blagoev - guitar
▲ Daniele Febbo - bass guitar
▲ Viktor Viktorov - drums

Date

12 Jan 2023
Expired!

Time

8:30 pm - 11:00 pm

Cost

15 BGN

Още за събитието

Повече информация

Location

Singles
Бул. България 1, НДК, вход А4 (дясно)

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
DETAILS