BRAZZ JAMBOREE | RADIO SHOW

Слушайте нашето ежеседмично авторско радио-предаване Brazz Jamboree, по радио Тангра Мега Рок.
Водещ – Велислав Стоянов
Сценарист – Марина Василева

Всеки петък, от 14ч ще ви срещаме с най-ярките представители на брас гилдията и с най-доброто от световната брас сцена.

Brazz Jamboree стартира на 16 март 2017 в ефира на радио Тангра Мега Рок, с автор и водещ, популярния тромбонист Вили Стоянов. Добре познат като основател на Брас Асоциация и свързаните с нея проекти – The essential FUNK trombone, Брас Асоциация Комбо, Биг Бенд Брас Асоциация, духовия оркестър BrazzViliDJ, Old School Trombone, инициативата за възраждане творчеството на големият български композитор и негов дядо Йосиф Цанков, образователната програма „С Brazz в клас” и др.

Освен участията си в Уикеда и Хиподил, Вили е познат и като създател на група Инфинити, и фестивала BrazzObrazie. Внук на бащата на популярната музика у нас – Вили Стоянов е дългогодишен бас тромбонист в оркестъра на Националната опера, Нов симфоничен оркестър и Оркестъра на БНР.

Brazz Jamboree е музикално предаване, което ще ви запознае със огромната палитра на браса. Всяка седмица главни действащи лица ще са големи и малки фигури от света на музиката – музиканти, композитори, изпълнители, но и фенове. Общото между тях е любовта им към браса /медните духови инструменти/. Предаването е продължение на дългогодишната работа на Брас Асоциация по популяризирането на жанровото многообразие на медните духови инструменти.

Предаването можете да слушате всеки петък, на живо, от 14ч, директно на сайта ни, както и 📱 чрез приложенията за Android и iOS

🎧 Повторения:

✔ Петък от 20:00ч

✔ Събота от 12:00ч

✔ Неделя от 08:00ч

✔ Неделя от 18:00ч

✔ Понеделник от 10:00ч

А след неделя, директно в подкаста на сайта ни www.radiotangra.com

 • 00

  дни

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Дата

19 юли 2024

Начален час

2:00 pm - 4:00 pm

Още за събитието

Повече информация

Локация

Radio Tangra Mega Rock
Website
http://www.radiotangra.com

Organizer

Brazz Association
Phone
+359888274016
Email
brazzassociation@gmail.com
Website
http://www.brazz.bg
Повече информация